Sommar, sommar, sommar!

Ja, nu är det inte långt kvar till sommaren! Hoppas jag… Semester kommer ju helt säkert att infalla som planerat, men det vore kul om det var sommar även vädermässigt – helst samtidigt med just semestern. Jag tycker inte att det är förmycket begärt egentligen.

Just nu är vi i LC inne i en intensiv period av förberedelser inför årsavslutet. Verksamhetsåret slutar 1 juli, men det är nu i juni som det mesta ska vara klart. Både ute i klubbar och inom huvudstyrelsen är det mycket att stå i. Många har anmält ny styrelse inför nästa år och förbereder klubbens årsmöte – kanske med något extra kul på programmet? Vi i huvudstyrelsen håller också på att förbereda inför nästa år, inför det internationella mötet i Zambia och framför allt inför vårt eget riksmöte i Lycksele 6-9 juni!

För mig inleds juni med en liten resa till Norge och deras årsmöte. Vi har för vana att gästa varandras möten här i Norden och i år är det extra kul att besöka våra grannar, eftersom Ladies Circle Norge firar 50 år!

På plats på AGM i Norge

Men efter det är det äntligen dags att resa in i en värld av rock n´roll och få genomföra vårt eget årsmöte innan vi tar ett skönt sommaruppehåll och laddar om!

Vi ses! /Malin