Spin of Hope 2014 lördagen 29 mars.

En mycket bra ”uppvärmning” för er som ska delta i Tjejvättern! Eller för er som inte är klara med LC-klassikerns cykeletapp! Eller för er som känner att ni vill göra en värdefull insats för Barncancerfonden! Eller för er som bara känner att man kan förena nytta med nytta (och nöje).

Spin of Hope är Sveriges största spinningevent och går ut på att du tillsammans med dina lagkompisar håller igång en spinningscykel i 12 timmar.

Lagen kan komma från företag, föreningar eller kompisgäng och ett mål är att samla in minst 3 miljoner kronor till Barncancerfonden som i sin tur kommer att se till att pengarna kommer de drabbade barnen och deras familjer tillgodo genom Barncancerföreningarna.

Du behöver inte tillhöra eller bilda ett lag för att vara med, anläggningarna erbjuder även Drop-in platser där man kan anmäla sig för en timme eller flera. Ansvaret för genomförande är respektive anläggning vilket innebär att utbudet kan variera mellan de olika orterna.

Att medverka i Spin of Hope kostar 1 500 kronor per lag (alt 3 000 kr för guldcykeln) och anmälan sker under respektive anläggning. Många av de medverkande anläggningarna erbjuder också Drop in-platser och kostnaden per timme är 125 kronor. Anmälan och betalning av dessa Drop-In platser sker direkt på anläggningen.

Samtliga lag startar kl. 07.00 och slutar kl. 19.00.

Mer information om vilka anläggningar som är med och hur man går tillväga finner ni på:

http://www.barncancerfonden.se/spin-of-hope/

eller kontakta SPORT-ESSET Annica Ryhman

När du sedan har deltagit så meddelar du SPORT-ESSET på annica.ryhman@fhvnissadalen.se

Lycka till
Annica Ryhman, SPORT-ESS