Spin of hope runt om i landet

Spin of hope runt om i landet
I lördags anordnades Spin of Hope runtom i Sverige. Det är en spinningutmaning som Barncancerfonden har startat för att samla in pengar. Man “köper” sin cykel från Barncancerfonden (som lag eller ensam) och sen gäller det att ha cykeln igång i 12 timmar, från 07.00- 19.00. Många klubbar deltog och här kommer två klubbars berättelser. 
Sportsatsning
När jag såg att gymmet där jag extrajobbar skulle anordna detta tog jag upp det med klubben och vi kände direkt att detta var en utmaning för oss med tanke på sportsatsningen och insamlingen till Barncancerfonden. Så vi samlade ihop ett gäng på 12 personer, vissa mer taggade än andra, och i lördags var det alltså dags!
Spin of hope LC66
Det var en fantastisk stämning i spinningsalen och den timmen man spinnade gick väldigt fort! Instruktörerna var otroligt duktiga och peppade oss alla genom dagen.
spin of hope IsabellaAtt kunna träna och samtidigt göra en god gärning för Barncancerfonden kändes riktigt bra och jag tror att alla var väldigt nöjda med dagen!”
/ Isabella Rehnvall, LC 66

Utmanade av RT
Spinn LC79Vi i LC79 Norrtälje blev i höstas utmanade av RT124 att ställa upp i
Spin of hope och självklart antog vi den utmaningen och ställde upp med ett lag. Vi blev i slutändan 11 deltagare, 7 eLCor och resten
gäster. Det var ett riktigt roligt event med fantastisk stämning i
Norrtälje träningscenters lokal. Bra jobbat Pia, Verica, Maria, Marie
S, Helena B, Eleonore, Gerda, Linnea, Marie P, Lisa och ett extra bra
jobbat till Natalie som trampade dubbelt!
Spinn LC79 a/Pia Larsson LC 79