Tack för mig!

Sommaren är här och LC-året går mot sitt slut och därmed även min tid som riksordförande. När jag satt på scenen på riksmötet i Borlänge och såg den nya styrelsen presenteras så upplevde jag så många olika känslor på en och samma gång: lite sorg över att mina två år i presidiet nu var till ända, glädje med de nyvalda, sympati med de som inte blev valda men framförallt kände jag en enorm tacksamhet för det jag har fått uppleva. Det har varit två fantastiska, galna, underbara, kärleksfulla och lärorika år, men det har även varit perioder av blod, svett och tårar. Jag har vuxit som människa och jag tar med mig nya erfarenheter och det är er förtjänst! Tack!

Som ni säkert har märkt så har det de senaste dagarna trillat in sms och mail från företag och organisationer där de berättar om sin nya GDPR-policy och LC är inget undantag. Imorgon kommer Lena, vår weblady, lägga upp LC:s policy för hantering av personuppgifter på medlemswebben, eftersom den nya lagen även omfattar föreningar som vår.

Man ska gå från festen när den är som roligast och därför är det snart dags för mig att lämna över rodret till Anna, er nyvalda riksordförande, så att hon kan styra LC-skeppet vidare under sitt motto Explore. Som avslutning så tänker jag berätta att jag är stolt över mig själv, över huvudstyrelsen och över er! Vi är helt enkelt fantastiska tillsammans!

WE EMPOWER!
#mic drop

/Hille