Har du just lämnat LC? Då har du hamnat på rätt ställe, Tangent är nämligen fortsättningen på LC! Här hittar du andra LCor som under många nätverkat, jobbat med charity och varit på RM.

Gemensamt motto för Tangent Sverige är: “Let friendship continue”. Det vill säga att vi fortsätter med vänskap, nätverk & charity.

Tangent har, liksom LC, en huvudstyrelse som väljs vid riksmötet. Riksmötet äger rum samtidigt som Ladies Circle, Round Table och Old Tablers.

946761_10151564107073366_497197687_n

Tangent som hjälper en eLCa i nöd på väg till RM 2013

Som medlem får du ta del av nätverket i form av en medlemsförteckning, gemensamma träffar, nyhetsbrevet Tangent News, Facebooksidan och inte minst deltagande i förhandlingarna vid det årliga Riksmötet.

Du kan antingen vara enskild medlem i Tangent, eller gå med i en Tangentklubb på din ort eller på en ort i närheten. Möjligheten att bilda klubb har funnits sedan halvåret 2012 så än så länge finns det inte så många men det chartras klubbar hela tiden! Samla ihop några av dina PM-vänner och bilda en klubb eller se till att alla i din PM-klubb blir Tangenter, så kan ni bilda klubb.

Tangent finns representerat i de flesta av Ladies Circles 33 internationella länder. Dock finns ingen internationell styrelse än men det chartras en internationell klubb på AGM i Danmark i maj 2014!

Välkommen!
Maggan
RO Tangent Sverige

Let Friendship Continue