Välkommen på Distriktsmöte i Söderhamn

Detta är en artikel som ursprungligen är skriven av en från vår broderklubb Round Table 89 Söderhamn och som kommer publiceras i nästa nummer av Round Tables tidning Merlin. Vi har dock valt att LC-anpassa den lite men naturligtvis med tillåtelse från ursprungsskribenten…

Efter artikeln från RT89 och där Johan Svahn (som i förra numret av Merlin uppmuntrade rttabling till Distrikt X) för någon vecka sedan homehostades av Peter Hällström RT120, tillsammans med en brokig skara människor från olika delar av Sverige, efter att RT varit i Sundsvall för att spela Round table tennis och kanske ta en kall eller två hänger även vi i LC84 på och uppmuntrar varmt att circla. Detta är något som utmanar oss alla, får oss att växa och framförallt något som gör att vi skapar relationer och känner igen varandra under andra resor vi gör under både LC och RT-flagg. Och som ordspråket vi alla känner igen; ”En eLCa du inte har träffat, är en vän du ännu inte mött.” Därför vill vi här ta upp två kanonmöten, som av en händelse arrangeras av LC84 Söderhamn tillsammans med vår broderklubb RT89 Söderhamn.

Distriktsmöte i krysset
Tillhör du möjligtvis en av de lyckliga LC:or som fick eller kanske mer rätt ”lyckades sno” en badge från RT89 under riksmötet i Värnamo och därmed en informell inbjudan med bDsM tryck? Enligt inside information så lade Andreas Walkendorff (RTs riksordförande) beslag på en, men de andra 99 har varken RT89 eller LC84 någon aning om var de sattes. Det vi vet är att hoppets ljus lyser med största sannolikhet i ögonen på de som fått den. Helt plötsligt gavs chansen att få vara sig själv för en stund i en liten stad mest känt för blygsamma meriter som Olsson-Nilsson trophy, årets klubb, guldpennor i överflöd, Idoljuryn, världens största dragg, betongdykare, workout empire etc…

Efter en tids diskussion har vi i LC84 kommit fram till att distriktet inte är moget för ett bDsM-tema, vi har därför motvilligt valt att stryka den första bokstaven i temat. Med en öm hand har vi styrt mot ett mästerskapstema med anledning av att vår stad huserar SM-veckan första veckan i februari. Diskussionerna har varit hårda, långa, belönande och det var skönt så här i efterhand, att vi gjorde det tillsammans med vår broderklubb. Istället för att ta det i egna händer.

Utan att skämmas kan man hävda att DM i Söderhamn blir som ett mini-Riksmöte. Kom redan på fredag efter jobbet, vi lovar att du kommer att få den där härliga känslan av att befinna dig i en LC-bubbla. Vi kommer att pyssla om er från början till slut. Under fredag kväll abonnerar vi broder Tony the Tigers restaurang och café, med möjlighet att äta och dricka till förmånliga priser. Under lördagen blir det mästerligt tema, grymt möte, bra käk, aktiviteter av olika slag dmveckanoch en jädra fest med nattklubb och möjlighet att chilla i sportsbar… vi har abonnerat allt!

Därför är det med stor glädje och stolthet som LC84 och RT89 Söderhamn bjuder in till mästerlig fest och möte 24-25/2. Tema: Mästerskap. Vårt kommande DM är öppet för alla som vill circla så intresserade systrar tar kontakt med Maria Blomkvist eller med mig Anna Håkansson för att få inbjudan till den slutna grupp vi har för ändamålet. Varmt välkomna till LC84 Söderhamn för ett mästerligt Distriktsmöte i X:et!

Anna Håkansson, LC84 Söderhamnlc84-soderhamn