Varför jag gör LC klassikern

Varför jag gör LC klassikern

LC-Klassikern är en utmaningen som går ut på att i egen takt genomföra motsvarar en TJEJKLASSIKER alt EN SVENSK KLASSIKER.
Man noterar helt enkelt datum och den sträcka man genomfört i ett dokument som man fått av LCs sportess. LC-klassikern pågår från 1/11 fram till 30/4. 

Jag har sedan 2011 gått från en icke tävlingsmänniska till en person med horn som växer fram vid startlinjen!!
2012/13 gjorde jag tjejklassikern. En stor utmaning med nya sporter att lära sig som t ex på tjejträningsläger i Mora då jag var grön på längdskidor!
Detta året 2012 i Mora slutade dessutom med bröllop!! Jag friade i just fädernasspår via storskärm i spåret till min man som då åkte riktiga vasan. En nyhet som uppmärksammades i Tv, radio och bl a aftonbladet 😉

Nu 2013/14 genomför jag halvklassikern och är precis hemkommen efter att ha klarat halvvasan!! Sjukt stolt!!
Nu har jag Vättern och Vansbro kvar! Ev påbörjas en svensk klassiker i september. Jag är sjukt stolt över detta jag gjort då jag dels söker genvägar i min träning… dels genom att finna undanflykter till att slippa träna just idag –  skulle kunna skriva en bok om dessa! Men framförallt för att jag inte är trådsmal utan har extra vikt att kämpa runt med i tävlingarna (176cm och 92kg).
IMG_380174624017933Så varför LC- klassikern?? För att inspirera mina systrar!! ALLA i vår klubb gör LC klassikern, 100%!
Varje söndag och onsdag erbjuder jag mina klubbisar gruppträning i olika former för att gemensamt ta oss till målet den 30/4!! Just den dagen åker vi på klubbens hemlig resa som belöning i 5 dgr -bra målbild!! 🙂

Text: Karolina Gandskog LC 36 Oskarshamn