Vilken sommar vi har!

Här sitter jag i solen med ett stort leende på läpparna och en kropp fylld av energi! Jag och Hille har precis avslutat överlämningen av riksordföranderollen och det slår mig att nu är tiden inne, nu börjar mitt år!

Just nu har alla klubbar sommaruppehåll, men bakom kulisserna pågår febril aktivitet. Överlämningar mellan distriktsordföranden, shoppa, marketing manager och rikskassör börjar bli klara och snart har vi en ny huvudstyrelse i LC. Vi kommer att varva semester, sol och bad med förberedelser för nya verksamhetsåret. Först på tur är en av årets höjdpunkter, KOM – kick offen för alla nya klubbordförande. Ca 350 kvinnor och män från Ladies Circle och Round Table kommer att under en helg ladda och tagga och förbereda sig för det nya verksamhetsåret. En helg som bjuder på nya vänskaper, skratt, kärlek och energi, men även verktyg till våra ordförande att kunna leda sina klubbar på bästa möjliga sätt samt en förståelse för att Ladies Circle Sverige är en rikstäckande organisation full med möjligheter.

Jag önskar er alla har en underbar sommar då ni får ladda batterierna i både kropp och själ. Till hösten drar vi igång i rasande fart igen och då hoppas jag att få träffa er alla ute i vimlet!

Kram på er!