Visst har alla barn rätt att gå i skola!

musikhjalpen-backstageSjälvklart har alla barn rätt att gå i skola, även de som befinner sig i krigsdrabbade områden. Detta var temat för årets Musikhjälpen och visst är det något som vi alla står bakom! På KOM i augusti presenterade Jenny, vår riksordförande, en idé att LC skulle bidra till Musikhjälpens insamling i december. Och som alla eLCor tog till sig denna vision! Under hösten har det bakats, auktionerats, sålts entrébiljetter, kokats glögg och lussats, bara för att nämna några av alla de aktiviteter som musikhjalpen-i-studionhar genomförs av våra klubbar runt om i landet. Tack vare klubbarnas arbete samlades det in över 300 000 kr! Som grädde på moset fick LC Sverige tid i direktsändning och kunde överlämna en check och få tillfälle att berätta om LC och vår verksamhet! Vi kunde visa upp en karta där deltagande klubbar var utmärkta och som visade upp både vårt stora engagemang för Musikhjälpen och att det musikhjalpen-kartafinns klubbar från norr till söder. Jag är säker på att det finns många kvinnor som blev nyfikna på vår organisation efter det.

Jenny, Liza och jag, som fick den stora äran att lämna över LC Sveriges bidrag är glada, tacksamma och framförallt så otroligt stolta över oss alla som har gjort detta möjligt! Tusen tack till LC, RT, Tangent, OT samt vänner och familj för ert engagemang och bidrag!

Det finns ett klipp på STV Play för dem som inte har sett inslaget: http://www.svtplay.se/klipp/11578746/lady-circle-levererar

Hälsningar Hille, en mycket stolt vice riksordförande